Monday, December 21, 2015

Buntu

Semua dah indah. Family kau . Adik beradik kau. Tapi kau . Ya Allah permudahkan la segalanya. Tenangkan la jiwa ku ini . Bantu lah aku. Hilangkan la segala kegelisahan hatiku ini. Berikan keamanan padaku . Amin.

Sunday, December 20, 2015

20.12.15

How i want to display my feeling. 
Its was my second time meet person that he love much. 

Serius nebes gile sbb tatau nak ckp ape..   Pada permulaan tu i realy dont know what to say. I diam. Dlm krta i diam. Mak die ckp , i jwb.. Tu je.. Then lama skit dah mule oke. Pegi makan semua oke. Sebenarnye evrything oke. But my nebes cant help me langsung. Then dah mesra dah nak balek salam makcik2 tu . Makcik tye he mom , ni sape . Menantu. And my reaction terus geleng. But a same time i amin kan doa makcik tu. Harap masin la ckp makcik tu.. Bile dah blek.. Bru org rasa terkilan sbb mcm ta dpt borak lama.. Its was fun.. Sbb ttbe rasa ada adik..  Then borak gtu2 je.. I dont know my feling.. Perasaan smthing that yg i can fit with them. Then bile dah nak blek he said tak puas la kjap sgt.. And i feel him. Mmg kesian pon.. Ta dpt lama.. Org pon rsa mcm mne die rsa tu.. Semua bnde sejukkan hati. But the problem now.. Hanya die..  Semua dah oke.. Tapi die.. Yg buat aku ssh hati.. Bnde yg ptt aku bhgia trpksa korban sbb byk bnde. Tolong lah .. Jdi seperti family awk. Papepon trima kasih bg sy rasa bersama family awk. Setahun tak lama je awk. Tak lama lagi awk dah nak pergi tglkan sy slamanya.. Hmm.. Ya Allah permudahkan lah urusan kami. Panjangkan lah jodoh kami berdua hga akhir hayat kami ya Allah.