Friday, April 6, 2012

Dear sibling .




Hmm . what happen to our relation . gara gara small thing korang nak gado . common la siblingku . jgn la gado disebabkan bende yang . pff ! pff! Pfff !!
Tak ingt ke memory yang kita dah alami satu sem tu . please berbaik la semula . jgn la bergado lagi . please for our sake , our relation . jgn la gaduh . sampai nak unfriend segala bagai . please . aku paham ada jugak yang tacing tu . aku pon ada rasa macam gitu . but demi relation ni , aku sanggup abaikan perasaan tu . demi kebahagian kite . tapi . takkan korang tak buley buat macam gitu . isya and ina pon buley buat cmgtu . please . I know . ur the younger . tapi . cube memahami KAKAK cikit . look I use back . KAKAK . J
Mia : aku paham hati ko yang bagai tisu tu . but please . forgive them . ina dah mintak maaf right ? jgn la pendam sgt . u should now that bila orang tgh mara , aura die macam mana kan . masa aku masuk bilek tetiba tgok ina marah pon aku macam takut . but . please be understanding person . and I know. We need to slow talk and bncg sama2 k. please add la dieorg balik .
Wani : same with u gak .  try la kol ica , kecik and ina . dieorg pon rindu ko. But jgn lupe kol aku k. aku tau ko just follow the flow . but why not bercakap jgak sometimes . jgn when people said a, u will follow a . then I said b , then u follow b . ohh . wanikuu . help me . repair our relation ni . >_<
The others , please . berbaik semula hubungan kita nie . nape la korang tanak mengalah macam aku nie . (buat muka bangga) ehehe .
Tak rindu ke korang dgn memory kite . ?


No comments:

Post a Comment