Sunday, April 1, 2012

April fool ?!

Ahh . gara gara april foll aku STRESS !  haha . apa la nasib . niat nak kene kan kawan . tapi salah kawan lak kan . kurang ingt lak yang kawan tu kuat tacing . hakhak . apa la. Baru la nak kene kan ko kawan . tape la. Aku akan tgu ko lama cikit . agak2 dah redha ko angkat la fon aku keyh . aku paham ko marah aku . lagi2 bile aku menggunakan perasaan kan . yeah ! I know that . sory frend ! bukan niat aku begitu . aku just nak bergurau senda di april fool memandangkan aku dah lama tak gurau senda . hope ko still time aku as a fren . sory bro ! apa la. Ta matched la majuk . hehe .
FOR THAT PERSON . :
Yaaa ~~ biane . im sory . maaf kan aku  . bukan niat la nak mainkan hati kau . but your are the lucky one coz aku kene kan ko. J aku tau aku banyak buat salah kan ko. But takkan sbb april fool ko nak putus friendship kita ? please forgive me . and bdw , jgn la marahkan aku lama sangat . sedangkan nabi pon maafkan umatnya , takkan ko tanak maafkan aku . angkat la aku kol tu . aku nak mintak maaf nie . please forgive nie . >_<


No comments:

Post a Comment