Wednesday, April 4, 2012

Ahh ! tedy bear saya . ==’

Harini aku basuh semua barang barang aku yang telah aku angkut dari asrama . huhu . after this tak duk dah dalam . byebye blok A . hikhik . apa yang aku nak cita at sini . masa aku berbual dengan kak ewa di jpp then aku ternampak seekor kucing sronok cari port . g bau bau barang aku yang wangi tu . then aku dah  syak dah mesti die nak pancut . aku menjerit panggil rakan .
INAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!! KUCING NAK PANCUT AT BARANG AKUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!
Nak tercabut jugak la aku punye anak tekak nikan .  jerit punya pasal . patuu .. lepas kucing tuh dah pancut at barang aku . baru penghuni bilik aku kuar . sobsobsob .  nape awak semua keluar lambatt . tgok barang saya dah kene pancutt . hmm .
dengan perasaan yang agak marah aku baling selipar aku kat kucing tuh dan kejar kucing tuhh . fuhhh !! nasib baik la kucing tuh lari laju . kalau tak mesti dah habis kene goreng . (sebenarnya aku yang lari slow . hekhek)
lepas tuh . aku g balek tengok barang2 aku . ahhh !! OMG !! selimut aku . bantal aku .. hmm . tu kire oke aku tgok just kene kat bantal and selimut je . oke . memandangkan aku ni saying kucing and pemaaf aku pon halal kan je la pe yang kucing tu buat .
aku g kat kak ewa balik tuk smbung cite . then kak ewa mara . asal lak aku menjerit . klo lari g halau mesti selamat . dalam hati aku . aah kan . sengal punye otak aku ni lembap tanak jalan . huhu .
bile dah balek enjoy enjoy , akhirnya aku g cek satu satu bantal aku . hmm . bau hancing bagai nak rak dekat bear aku . aku ingt kne kat bantal and selimut je . rupenya . kene sipi2 at bear aku . dam!!
Nak tanak aku basuh semua nye . malam tu aku kire mesin 3 kali semata mata basuh bear aku and rakannye. J
Bille aku dah basuh . waaa ~~~ wanginyee . sumenye wangi2 . harumm~~
Tapiii . bear saya tu saya tgok macam mengecil jee . huwaaaaaaa!!! Dah tak best nak peluk . hadoii . camne nie . nak bear baru laa . tapi nak mintak at sape . hehe .
Itu la yang aku nak cite tu . bdw, tok kura2 aku pond ah wangi . and bantal nugget(gelaran yang anis bg) t upon dah wangi . wangi bau soflan . mesti efa nak pegang dah pas nie. Hehe .
Byee~

No comments:

Post a Comment