Monday, January 30, 2012

Domino’s pizza !!

muke hapy nak p domino's . 


Yeah yeah yeah . kempunan nak makan domino start dari raya cina baru je tercapai tadi . huahuahua . best wokkk ! . pat makan . hehe ..
Aku, iffa, lot and nana bergerak ke tampin kul 3.30. skalu hujan laaa.. cian iffa drive hujan hujan . cermin ta Nampak . kiteorg amek aja sweater yang ada tu , lap at cermin . #tuan sweater ampun keyh . J
After tu , kami dah sampai tampin , cari la kedai domino’s tuu . aku ta taw jalan die. Just tau kedai  tu tepi jalan and sebelah  traffic light je . huhu . cari la. Andddd . if aku bagi arah jalan mesti salah . heshh !! malu mal . last last dieorg suh aku diam . Kdiam .
Patu , da give up . tamo cari domino’s , kami membuat keputusan tok pulang ke rumah . and , time nak balek tu . yeah !! baru kami jumpe kedai ituuu . hihi . sonokkk. Kami parking , and pergi ke kedai tu . hihi . maluu .
Pastu order itu ini . die tye nak crust ape. Iffa yang klakarnya cakap double deckar pon adoi . hahah . aku dgar nak aja gelak at citu .pung pang pung pang tgu kejap nak tgu org tu masak . kami pon duk tguu . cuci mata . bercerita akk tu nurse , huby die polis. Sume keje kerajaan . untungkan . haha . berborak yang tak tentu . sempat jgak nak amek gambar . saje nak plessing dgn domino’s tuuuu. Hehe

elot. #muke nak comel. hihi . :)


.thenn , dah siap pizza kami . masa tgu die bungkus tu , dieorg bercakap pasal ad someone nak knl dgn tettttt . hahaha . tamo bg nama . t mereka bergadohh . and kami cakap la die da berpunye. Die tye sume. And kami pon cakap . dahh . sume dah berpunyerrr. Haha . jual mahal !
Then kami pulang dengan perut lapar  dalam kete dugaan seyyyy . bau domino;s menusuk kalbu kuuu. Slrrrpppppp !!! bukak sorok2 dgn lolot . hehe . dapppppnyeerrr . dapppnyerrrr.nafsuu . hehe. Balek dgn cepat skaliii . ta sabra nak makan . haha .
Sampai hostl, ramai lakkk. Cmne nak seludup senyap2 niehhhh . huhu . penat cari port . yeah !! selamat sampai di aku. Hoho !!!
Before makan kami pon punye amek gambar . saja . kenangan katakana . hihi . da jenuh amek gambar , akhirnyaaa. Pat jgak aku makan . hihi .dapppnyeee. dapnyeeeee… makan jga akhirnya. J
enjoy your dinner. :)
huhu

hihi.








No comments:

Post a Comment