Wednesday, November 16, 2011

korangg !!! Y_Y

tadi jejalan kat gogle. then jumpe satu perniagaan . perniagaan yang best sangat. die jual tedy bear . yang besar besar ang murah sangat . best . penjual die tu pon lelaki taw. memang aku jatuh cinta la klau ade yang orang bagi aku tedy bear besar tu. tak janji la. haha. aku nak tedy bear tu. korang bagi la hadiah tu kat aku . nye . ni link tok tedy bear tu.pilih la korang nak bagi aku yang mane . rm 140 tu oke. tapi bek amek yang rm150 terus. beza rm10 je. bek bayar terus rm150 kan. hehe . mana mana korang bagi pon aku terima . click ini .ha. korang click k yang berwarna tu . tu die punye blog. ni alamat aku k. thanks ea korang . ^_^

SITI HANISA BT ABDUL RAUF.
RUMAH KAKITANGAN FELDA PALONG 5 ,
73740 GEMAS , NEGERI SEMBILAN .


*macam ada orang nak bagi jekan . =.=' . teruskan berangan. Y_Y

No comments:

Post a Comment