Sunday, November 6, 2011

.......

cerita sedih gua belom habis lagi la. pas aku post wall kat sibling aku . aku blom habis wat luahan hati lagi . tu baru separuh da . cepat bebeno mia balas ea . hahaha . k . this luahan hati aku 4 mia .

LUAHAN HATI :
(ni luahan hati yg kat fb )






sambung :
mia , pas nie sape nk jadi driver kteorg . da tu yg tinggal sumenye tade lesen . cmner nak g mc . cmne kiteorg nak nek kete drift . mia , nanti sape nak picit jerawat aku nie ? sape nak letak ubat jerawat kat muka aku . muka aku banyak jerawt nie. nak tunggu balik t . nak suh ko bubuh ubat . huhuh/. t sape nak cabut **** k****k aku ! (HAHA!)  oh . imisssall memory kite kat sane . ko singgah kejap. but aku nak setiap sem kite ad sama . makanan kiteorg mesti lambat abis nanti .


wani :

wani , sobs !! aku tau ko nak smbg . p dp mahalkan. aku tanak paksa ko. tapi. ko kne paham a1-06 tak lengkap klo ko ad. cmne kite nak jadi talent lagi pas ni . camne nak serabut serabut lagi . hmm. sedih la klo tade ko . sape nak sponsor kiteorg . hilang la orang kaya risda pas nie . pas nie aku nak lumbe lumbe berat badan ngan sape ? nak sepak sepak gedegang lagi . nanti camne nak men angry bird lagi doe.


nisa :
isyaaaaa ~~~~~ semalam kol. rndu gile kat ko. nak jmpe ko lagi . icaaaaaaaa~~~~ rindu sey . janji ea jangan tinggalkan emod. ingt jnji smlm tu . pas nie emod nak ica blaja tol tol klo smbg kat risda tu ea . tamo men men dah . ingt taw. t kite ley men angry bird lagi . huhu . Y_Y

ingt tak gambar nie ? susah mana pon kite ttp tlg kan ?

dinner pon berenam.

mana mana pon berenam . takkan pas nie bertiga je .




hopefully after this kite tetap berenam walaupon korg kos len . tu je yg aku harap. and hope kite kawan sampai bile bile. (T_T)

1 comment:

  1. thankz dear !!!
    aq xan lupe kan koe..
    n aq still anggp koe sbling aq 4ever n ever..
    btw mybe ktew owg akan amek dp kowt..
    insa'ALLAH !!!!
    this week klej akn bg ktew owg surat pdew dak yg gb..
    n bg ktew owg last pluang..
    diew bg 3coz...
    hope adew dp..
    lau xdew dp..
    sorry sy akan stdy tmpt len..
    hurm..
    wlau kitew jaoh atiew ktew ttap dekat k...
    just kowg knew doa an kte owg b'jye..
    n kammooo ade lah kwn yg t'bek sy pnah pat..
    maap lau saia adew slah slap at kamoo..
    27-29 ktew owg snggah jup at klej..
    tok luang an msew2 last tok kowg..
    ktew owg xleh alik 20hb..
    bb xnk ggu ldk kowg..
    n tkot kowg bz n xpat b'smew2 gan ktew owg..

    ReplyDelete