Sunday, November 13, 2011

11.11.11

semua orang sibuk pasal 11.11.11 dieorang tu . kalau mendirikan masjid tu alhamdulillah la. but im scare kalau tetiba timbul 9 bulan akan datang akan ada kes pembuangan bayi . haa ! yang tu apa kita nak jawab nanti . banggakan sangat 11.11.11 korang nie. tak tau ke bende nie tak baik . time nie la heboh nak dating , nak semua . sebelom ni nak dating tak heboh pon . tetiba 11.11.11 tulis kat facebook , twitter esok nak dating ngan abg saia ! huh ! untung la ada pakwe . aku ! haram ~
and one morething 11.11.11 hari tu. time senja . SUBHANALLAH  petir kuat gile kat n9. seyes. aku hadapinye. sumpah aku takot . and tgok la berita and paper . kemalangan yang menyebabkan hilang nyawa kat 11.11.11 tu .
hmm ! banggakan la 11.11.11 korang tuu. banggakan sangat . tunggu 9 bulan nanti yeea.

No comments:

Post a Comment