Thursday, July 21, 2011

blog blog blog .

muahahahaha ! finally . dapat gak aku nk update blog dgn hati . eh ! jap ap !

assalamualaikum..
en.blog , sy nk mntk maaf . saya da lama tak dtg tgok awak. maafkan saya . >_<
saya busy skang dgn assignment . butul. saya tak tipu en.blog . bukan saya da tak sygg awat . sayang . slalu lawat awat . p saya tade mase nak update. maafkan saya ea en.blog . ni saya bawak ule ule tok en.blog . jangan mara mara dah ea . ^_^

back to the story .
hehehehe .
nak story pasal hape ek ?
ha . aku nak kasi korang semua pasal assignment aku . ! 
firslty pasal agr a.k.a bio. 
tajuk die herbarium . hesh . ! bapak la susah aku nak buat . lama ni nak buat . and finally ciap jgak. but speciment tak de lagi. bru ada satu . lect nk 15 . =.=
hahahahaha . balek kolej saya cari . hehehe.
sebenarnya assignment herbarium ni tak la susah sangat . just . cmne ek ? aku da copy kawan aku punye assignment . then aku da edit edit . p aku tataw p yang tak ciap ciap lagi. hahaha . lama gak aku nak buat . lagi lagi when aku daedit lawa lawa kat laptop aku, then pegi ke laptop akak aku. die berubah . maklum la. saya format 2010 , die masih lagi 2007 . * kuno ! hahahahaha.
and aku nak print kat pejabat ayah yg format 2007 tu . so kene la edit lagi sikit . sikit je. hehehe . dah ciap dah . tinggal print sok and cari speciment je. aku punye cerita kat semua pasal herbaruim , but tak ramai tau . and kalau cari kat internet tak banyak . limited gile .,  nak cari meaning seed, grases pon susah . nasib baik aku dah copy kat mmbe aku . trimas bg aku copy ko nye assignment . :)
p aku make sure lain cikit . but aku kene print tok 4 org . confirm markah ttp sama . hahaha .
TAK ! TAK ! MARKAH aku lebih cikit . hehehe . bapak aku ad bagi something yang bley wat markah aku upper ckit dr korg . HAHAHAHAHA . jangan mara . :PP
tade la. sama je. * jgn riak nisa . -,- 
huhuhu . k2 . lagi pe ek ? ha. aku nak cakap terima kasih kepada bapakku. wah !! mcm ucapan suda.hehe.
takla . bapak ku banyak menolong ko. potostet . cari bahan . print . semuanye la. aku ni tau pe. percuma je . tak pena nak tau susah . hesh ! hanisa hanisa . 
k2 . assignment kedua aku adlah ctu a.k.a agama . assignment ni group sebenarnye. p . ntah . aku buat solo pulakkan . ha ! pepandai korg la nnti nk handle k. aku ingt nk print kerts keje skali . but sumpa aku dah penat buat . malas dah nak buat . nnti print kat cne je la. duit tong tong k . yg ptg ALL FOR 1. 1 FORR ALL . :)
oke friend !
hahahah . pe lagi aku nak story . tade da. for en.blog saya ni busy . masih belajar . jgn marah ea.hehehe .



someone ada cakap. nak pandai , jangan banyak mulut ! just do. awak akan nampak kepayahan awak satu hari nanti. ^_^


1 comment:

  1. oit2.. nice blog.. ty follow akq ugk yew... http://tirafiq782714.blogspot.com

    ReplyDelete