Friday, May 6, 2011

upu !

continue....

arinie upu kuar . wah ! sume excited nak check . termasuk . and result die ade yang hapy n tak hapy . bg aku . oh . nothing happen . tade perasaan tgok result tu . mmg dah agak tak dapat kot . yela . kawan aku 6a tak dapat . ni kan aku . helo !! aku sedar lah ! aku tak kesah . and aku dapat kolej risda . but ibu tak bagi . kate nanti payah dok pendalaman blablabla . oke . dulu suh masuk pertanian . ni . haish ! malas la nak cakap . n then make decission pilih kptm . but as usual confius . computer system and networking ? haish . ad abang mentor kat uthm tu ckp susah for a girl . n kawan aku kat felc cakap easy for a girl like u yg suke ngadap laptop . hmm . sedikit nganjing eh . hahah . and other side cakap hard . takut tak lah bawak . and awa sugg to chose  HR . hmm . mmg ad pikir nak msuk hr tu . n bile da awa sugg tu rasa mcm nk tka gak dekat cost tu . then my cousin jijie cakap hr senang . blaja pon sempoi je . aku dah mule nak tkar cost nih . haish ! hahaha . what ever . n upu ramai gak ek kawan aku yg tak dapat . . klo da rayu pon tak mestinye dapat . n klo mohon dapat alhamdulillah . rezeki tuhan bagi . bley msuk . sementara tak wat pape kan ? please think your future oke . and we talk about betapa takutnya nak g plkn . heh ! seram

No comments:

Post a Comment