Wednesday, May 11, 2011

under age ..

hari tu aku p maybank nak buat akaun . patu die cakapcakap la kan .
then tetibe die tanya . adek umur berapa ni . 18 tahun . die tanya dah genap ke belum . and aku cakap la belum . patu die cakap kalau belum cukup umur kene bawak sijil lahir . 
hah !! saya mana bawak sijil lahir la bang . 
"kalau gitu adik balik ambil sijil lahir adek tu .tade sijil lahir taley buat card bank."
zzzZZZ ..
kuang asam . ingat umah aku dekat pe dgn bank ni . haish . disebabkan aku tak cukup umur tak dapat nak buat bank card . heee . bukan nak cakap awal awal kalau bawah umur bawak sijil lahir . pas ni kalau aku p memana aku nak bawak sijil lahir . kuang asam . tengok nanti aku dah cukup umur . aku nak buat semua bank .
sekarang aku nak p memana aku akan make sure bawak sijil lahir aku . nak tido pon bawak . haha .

3 comments:

  1. nessa,aku pon bawah umo ta kena pon bwk sijil lahir.kw bukak bank ape?

    ReplyDelete
  2. yan , aku buat maybank . haha . ko wat bank pe ?

    ReplyDelete
  3. haa yelah maybank.dy just cakap klau bawah umo just bole kuarkan rm250 satu hari,klau umo da cukop 18 baru bole kuar rm5000 satu hari.

    *cuak gak mule-2 tyme dy tanye beday bile?takot tabole buat akaun maybank HEHE.

    ReplyDelete