Wednesday, May 18, 2011

saya ??!!

Err .  1 month and a half duduk rumah sumpah berat aku makin naik . gile gile. Pipi ku ! oh !
Tembam !  ni gara gara ku kurang bersenam and lebihkan tidur. Haish ! when im complaining my self and cerita kan masalah aku yang semakin gemuk ni. Nak tau pe dieorang cakap. Tape . janji ada orang sayang . itu je lah yang dieorang cakap .
-,- . oke pada mulenya saya kurang percaya . ada ke yang sayang saya? And if he look me, adakah die still sayang saya .  ada saya penah dengar or saya salah dengar . yang die penah cakap. Tape yang . janji ada yang sayang . hihihihi . betul ke? J
Janji ada orang tu sayang saya eh . k2. Sekarang saya tak kesah kalau saya semakin  gemok or semakin huduh . sebab saya tau ada yang sayang . betul tak  J

p/s : jangan die lari sudah . hehe.


No comments:

Post a Comment