Sunday, May 8, 2011

MOTHER DAYS !



Assalammualaikum . J
Harini hari ibu . so aku hug n kiss kat ibu . theee . J
Ok . as usual . hari ahad mesti faiz tu akan msj my parent . true right ? last week he text my dady . this week he text my mummy .
Hari ibu die pegi wish kat ibu . wow ! berani nye die . kalo aku takot taw . hehe . but im proud with you sygg . berani buat apa saja . aku rasa la kan . hehehe . mula la piker merepek ni . antara azam faiz tahun ni mybe nak lebih kenal nan family aku . maybe la kan  . (die baca blog ni abis la ) hehe .
Hehe . die wish pe ntah . and ibu cakap terima kasih . then mase breakfast ibu ask about faiz . aku pon shyshy nak jawab . hehe . ibu tye mana kenal faiz . sebaya ke . hoho ! and aku story dekat faiz . die ngantok agy . arghh ! did I care . nak story . dengar dengar . hehehe .
After aku story kat die . dia malu . haha . padan muke . and aku nganjing die .
“ ee . tak malu msj kat ibu kite “ J
Haahaha . padan muke . aritu nganjing aku kan . padan muke .
Tapi..
Aku nganjing die patu die merajuk . ta balas msj dah . hmm . bia la . dulu awak perli saya buleh . takkan nak perli awk sikit da merajuk . hmm . (ungkit J)
Patu aku ada bg msj kat ma wish mother day . but tak balas pon . maybe tade krdtkan . huhu . bia la .
Janji aku dah wish . hehe .

Arinie masih kat kg . haish ! frust la pulak . aku nak balik . ini sume coz org tu wat keje lembap . ntah pape . hesh ! mula la nak marah ni . p nasib baik la die dah tebang pokok pokok kat kg ni . ada lah jgak line . klo tak elak aku panjat bumbung je nanti . hehe .
Aku dah buat keputusan nak pegi temuduga institute pertanian tu . cg rosnah cakap bende tuh bgos . just nk kea lam pekerjaan tu lambat la . and aku da but keputusan nak p kptm . aku nak tukar cost jgak ! tak kira . nak amek hr . aku mmg nak tkar . nak sama nan faiz . but . faiz suh lek lek . tau tak aku usaha tok tkar cost untuk kita sama . ape la .

Tape la . yang penting aku sambung belajar . and kawan kawan aku yg pegi form 6 tu . good luck k . haha.
Aku tak terpikir nak amek form 6 la . tanak dah beruniform . huhu . korang pakai la uniform tu . uniform aku abis sume kene conteng . haha . 

No comments:

Post a Comment