Tuesday, April 26, 2011

Zaman hingusan . :)




Assalammualaikum.. J
Tadi baru je abis tgok cerita upin ipin . haha . best giler . cerita tu buat aku teringat masaa zaman aku sk dulu . haha . malu la ingt zaman dulu . ngan pakai tudung yg SELEKEH YG AMAT . haha . nk cerita sikit . masa aku standard  1 sampai 3 , aku sekolah kat sk Bandar baru serting . then mase standard 4 hingga 6 aku sekolah kat Pahang . mmg pendalaman giler la aku ckp . nama felda pon pelik . FELDA BUKIT KEPAYANG . haha . penah dga tak ? sape yg penah dok Pahang tu , pena la kot . hehe . msuk skula felda tu bru aku pakai tudung . klo tak pindda aku rasa mmg aku tak pakai lah . haha . kat cne aku la yg paling tak reti pakai . sumpa buruk . haha . then aku berkawan la dgn NALE, FARHANA , NAJWA , WAWA . major byk dah lost contact . but skang aku da jumpe balek . ade yang kat fb . and sorang agy aku jume balek msa aku g khusus bi tu . haha . best giler . teringt time tu subjet bm . cg pe ek nme die . cg padil kot . p cg tum mg best la . lawak giler . suke menyanyi dlm kelas . ade tu , die pena cakap .” suara saya sedapkan . buleh masuk af tak ? “ haha . sumpa cg tu lawak . ad lagi aku ingt , die suke nganjing aku . coz dulu poket baju aku ade zip . wah . die rasa pelik . haha . n dulu kan ad pakai kasut magnet tuh . haha . aku pakai kasut tu pon die g la men men dgn magnet tuh . haha . lawak la cg tu . then ad kekadang die nmpk aku menung o student die ngah wat latihan then die mnjerit . HEI !! NASI GORENG . HEY !! NASI AYAM .. haha . lawak siak . suke wat student die terkejut . then ade 1 day die suruh kteorg bawak bekal  tok esok .. die kata “aku nk korang sarapan depan aku , patu blaja pon mest bersemangat” . haha . aku ingt g cg tu ckp . siap nan gaya . mana la cg tu pegi skang ek ? esok nye bawak bekal , wah ! bukan main . sume bwk mknn hebat hebat . aku beli je bekal tu . coz ibu time tu pegi seremban . and we sharing our food . and  2 masa tu kteorg tak blaja . bz dgn makan . haha . mmg seronok la time tu . g pon mse standard mane piker nk lawa sume ni . tak mcm skang . haha . pape pon aku mmg suke cg tuh . hope cg tu Berjaya dlm khdpannye . aminn .

No comments:

Post a Comment