Wednesday, April 20, 2011

♥ hari hari aku di BAIDURI 2 .. part3 ツ

aku nk cite ni pat abs . so . kmbali ke part 3 k . 


Patu mula la nak start fitness kat sane . plan la kan . nak jogging katanya . haha . sampai je tasik jogging satu round je . da tu berjalan je lebih . yaya je semangat nk jog . haha .seb bek ada kemudahan  kat ctu kan . haha . jogging pon pose taw . haha . jgn men men . as usual use camera fon abie la . hahaha . THANKS ABIE . J

before jogging kne bg name dulu la . haha.
oke . da smpai tasik . warm up dgn amek gmbo .hehe .

oke . da joging . sape pendek cm dieorg ni ,hehe , pnjat bnde ni bg tgi . 
hehehehe.

Okey . after a few day later  ade hari maulidur rasul . haha . yeye ni . bersiap bukan main . glamour je kan . p dalam dorm la . nk kuar cabut balek . bg aku ary tu mcm bersejarah la gak . haha . asal ? ADALAH . hahah . aku ye je ingt mlm tu ad syarahan ke panggil ustazkan . upenye nyanyi lagu je . haha . yg penting FELC best la kan . aku tak msuk . terlalu glamour la katakana . hehe . bdak MM terpaksa msuk . cian dak doorm aku . tade org nak msuk . so dieorg pon msuk la . haha . patu yg sonoknye DM wat makann best taw . ta pena die wat gtu . gile sedap . haha . but , mslahnye aku ? haha . gedik sial . aku wat gaya usop wilcha . haha . gedik sial . but aku suke coz dak dorm aku hapy . haha . gile gile . hehe .

maaf . shaking . low quality . hehe .


cik nessa msti dgn mummy . hehe .

suasana di sana . hehe .

aku paling comel kan ! haha .


ha . ni nk g dm . ingt mkn pe arn . upenye . PERGH ! mknn cdap ciot . hahah .
jarang tu die wat mknn gtu . haha .

oke . then aku suke giler bergambar . suke sanagt . bab tu aku letak gmba je byk . hahaha . ukey . yg ni sume gamba je . part 3 mmg aku nk ltak pic byk . tnk menaip . haha . tgok tgok . :)

ni dpan kolej tu .

ni kat tasik . baru lepas mmbeli belah mknn kat asap dapur . haha.
lapor la . dm tak best . hehe .

ni weekend . soryy weekend aku hilang . haha.

ganas bebeno . haha.

mcm tgu pinangan je kan . haha .

ni ptg . slalunye time ni tgh tgu waktu nk serbu dm . haha .lepas outing mlas nk nek . so dok je la nwh .
pe agy . semntara tgu bek amek gmbo . hehe .

:)

pic ni hye duorg ni je pndg kmra . yg len tgh khusyuk tgok dorm laki .
hehe . yg tkg amek pon tgok dorm cne . dieorg je yg ready . haha .





No comments:

Post a Comment