Tuesday, April 26, 2011

dream nisa . dream ..

thing that i realy want .

NOTEBOOK
BROADBAND
NEW PHONE
DSLR
MONEY (never enough)

oke . ade 3 bende je lagi yang aku belum dapat .


  • NEW PHONE .
hmm . ncet sony lipat aku ni da rosak . camera da taley guna . susah wo bile camera taley guna . someone sugg suruh gune vivaz . wo . g tgok kat kedai tadi . rm 800 . mana nak cari ? so . aku pikir  elaun plkn sebulan rm 150 . 3 bulan dah jadi rm45o . now , aku pikir aku akn beli fon use my elaun . hehe . ak  merenget kat ibu insyaALLAH dapat . hehe . but tak sure sony vivaz k .

=   .



  • DSLR .
yg ni memang aku nak sesangat . klo ley before raya aku nak . haha . oleh kerana abang aku pon iye iye nak jgak . so aku pikir , bile ibu dapat duit kutu next month , aku nak suh ibu beli DSLR . klo ajak along pujuk ibu , msti ibu beli punya . haha . bgos tak rancangan aku nih . haha . lagipon kan nak pegi sabah . so . mesti guna la camera tu . now , tgh usha tok dptkan dslr . 

klo aku dapat yg ni . mmg best !


  • MONEY .
haha . no one can give me money . aku dapat pon akan habis jgak . rm200 dalam sebulan tak cukup . caya lah cakap aku ni . dulu dok klana jaya . rm200 tak cukup . so , sape byk duit . gimme ur money !! haha .



No comments:

Post a Comment