Saturday, March 12, 2011

stop the TIME !



21/3/2011.
uh ! nak tarik waktu tu. tank tglkan korang sume . S.T.O.P !!

Thursday, March 3, 2011

Oh Thursday ,..

Arini seriously aku ngantok . then ptg td aku bley plak berlakon . OMG !  malu kot . huhuhu . lantak la . p bgos kan . bg self confident tu nek . then miss lara said yg ad 19 hari lg . oh my god . 19 hari je lagi aku nk tglkan bdak dorm aku  . aku sedia trimanye .  mlm ni aku practise singing . esok ade competition . oh no . huhu . da la dok dpn . malu kot . k find aku sedo aku pndek . huhu .

Oke . time to story about my beloved dorm baiduri 2 . :D
Arini bce yasin . oh . cdey ade 4 org  je yg bace . aku , atin , wani . n shila . huhu . aku nk bace yasin da taley nk focus . sory fren . aku nk terber k . sory , hehe . n after meting with student elc oke find . ade dpt byk note kat wall tu . oke . aku trima ngan redha . walaupon ade nota yg agak PEDAS tu k . redha je la . 19 hari je k . g pon bile agy nk wat cmni . only 19 day dpt wat korg sakit aty . aftr this ta dapt dah nk wat kt korg . hope aftr this korg ingt aku n ingt kjhtn aku ni . aku wat gtu bkn saje saje . just nk make hapy dlm 19 hari ni . nk  hargai masa masa ni . cdey bile ingt 19 hari agy akn tglkan korg . aku mntk maaf r kat korg klo korg trsa . p bile agy nk wat . ni je la . aftr this mybe ta dpt nk wat dah . sory k kawan kawan .


mntak doa ckit :D

: bismillah..
YA ALLAH harap relation aku n faiz tak putus  YA ALLAH . coz aku sygg die wlau pon aku agak tawar aty nan die . kuatkan lah iman aku ni YA ALLAH . jgn bg aku kcwa YA ALLAH . bantulah aku dlm hidup ni. Dan YA ALLAH , hope aku n roomate aku dapat masuk uni yg same . harap aku tak lupakan kawan kwan aku ni . ta pena aku mndapt kawan sebaik merka . 1st   all kat mak A.K.A eira . aku syg die kot . huhu . hope dpt masuk u same k kawan kwan . love u all. :DD


sorry FRIEND ! :DD

p/s: budak bilik maafkan sy . :DD