Wednesday, January 5, 2011

going out !

rini bpk aku bwk g kuar g pasar kat rompin . hahahah . giler . kuar lawa2 g pasar beli ikan je ke . hehehe . then lalu kdai mkn tgok best nye klo mkn ni .bese la aku kan selera besar . hahahahah . aku pkr tahan2 kata nk diet . ha . skali amek kaw ! bpk aku sgh kdai mkn tuh . lg la aku lupa diet aku . diet da jdi diot . hahah . claz gtu . mkn pye mkn sampai ta ingt dnia . mse aku mkn ttbe aku trngat mkn yg aku mkn kat kluang dlu . mmg special . hrga pon mmg speCIAL.. hahah . amek kaw . tapi mknn kat kluang tu byk , pergh ! patu , aku msih lgi tataw saper yg toupkan aku . 99% hati aku ckp faiz . but aku tye die , die ckp tak . takkan bpk aku lak . bpk aku bru toup kan td k . ong ma gua . p krdt da tgl ckit . gayut nan kawan2 lar . hahaha . tak syg duit aku ni . aku rndu la kat kawan2 aku . feel like want to crying la . huhuhu.. giler tak .


then , aku suke coz aku da jmpe fb abg yg aku mnt mse form 1 dlu . hahah . haish ! taley2 . muhamad faiz md fauzi dlm aty la . ingt tu . smlm die nyanyi agy tok aku . hmm . cinta sygg sgt2 . hee ..mmg die nyanyi aku tdo lena la . lena smpai bgon tgh hari . hahah. tak saba nk kul 2a.m . :))

*today no pic . aku nk msukkn . jadh hrm tak kuar2 . huh .

No comments:

Post a Comment