Monday, January 10, 2011

DUIT !

sumpa skang aku nk cri sugar dady .
aku nk suh die toupkan aku . rini je . haha .
mne cedok cedok aku nih . toupkan aku la sial .!
babi ! mane nk cri wit ni .
bpk aku pgg fon die la plak . tak bg aku pgg fon die . haish !
bohsia bohsia toupkan aku la we .!!
nk msj aku toupkan aku dulu k . haha .
clka !

Thursday, January 6, 2011

men giler la we !


aku tgh pressure ! tension !!



tak tahan. tak tahan . nk bunuh diri . !!




bbyyeee korang !!


IM HAPPY ! THANKS GOD !





geng , rini aku hapy giler la we . ftak dapat nk ckp . aku hapy giler . alhamdulillah . finally aku dapat cari kawan kawan yg da lost contact tuh . syukur .



hahahaha . tataw nk ckp pe .hya pic je yg dpat tnjuk btpe hapy nye aku .mmbe aku dr bukit kpyg . jumpe jgak . seb bek aku ad no nurul a.k.a wawa . mula mula agk pening ni nurul yg mne . p whatever . dapat contact najwa . omg ! miss my fren . then aku jmpe blek mmbe kt serting . suka !!! seb bek die add aku tau . argh !!


 ase nk lompat ni . aku lompat kang . runtuh lak uma ni . so ,, pic la yg bntu aku . hehehe. 



gelak ramai2 best ni . :DD



korg ley byg tak bpe aku hapy ni . da la . aku tataw nk ckp pe . yg ptg aku dpt jumpe kawan2 lame aku . owh ye . td aku bru scan gmba2 aku dulu dulu . hahah . klako je . aku da suh mmbe aku edit tgok je la die edit cmner . hahahah . keep smile k . :))



yeah ! im hapy guys !

Wednesday, January 5, 2011

going out !

rini bpk aku bwk g kuar g pasar kat rompin . hahahah . giler . kuar lawa2 g pasar beli ikan je ke . hehehe . then lalu kdai mkn tgok best nye klo mkn ni .bese la aku kan selera besar . hahahahah . aku pkr tahan2 kata nk diet . ha . skali amek kaw ! bpk aku sgh kdai mkn tuh . lg la aku lupa diet aku . diet da jdi diot . hahah . claz gtu . mkn pye mkn sampai ta ingt dnia . mse aku mkn ttbe aku trngat mkn yg aku mkn kat kluang dlu . mmg special . hrga pon mmg speCIAL.. hahah . amek kaw . tapi mknn kat kluang tu byk , pergh ! patu , aku msih lgi tataw saper yg toupkan aku . 99% hati aku ckp faiz . but aku tye die , die ckp tak . takkan bpk aku lak . bpk aku bru toup kan td k . ong ma gua . p krdt da tgl ckit . gayut nan kawan2 lar . hahaha . tak syg duit aku ni . aku rndu la kat kawan2 aku . feel like want to crying la . huhuhu.. giler tak .


then , aku suke coz aku da jmpe fb abg yg aku mnt mse form 1 dlu . hahah . haish ! taley2 . muhamad faiz md fauzi dlm aty la . ingt tu . smlm die nyanyi agy tok aku . hmm . cinta sygg sgt2 . hee ..mmg die nyanyi aku tdo lena la . lena smpai bgon tgh hari . hahah. tak saba nk kul 2a.m . :))

*today no pic . aku nk msukkn . jadh hrm tak kuar2 . huh .

Tuesday, January 4, 2011

rihanna and her hair !

cube korg search kat google pic rihanna.
korang bley tgok gaya rambut die mcm maner..
                                                              2007
                                                            2007
                                                      2008
                                                      2008
                                           tak sure ni taon bper.
                                                              2009
                                                                       2009


die pandai berfashion kan ? korg bley tgok sendiri la pic2 yang aku search ni . korg tak cye search sendiri la . aku mmg suka kat rihanna ni . sejak aku dgo lgu unfaithful tu . aku mmg da suke die . walaupon die ade keturunan negro . hahahah. korang ley tgok sendiri jendul diee tu . aku tak suka klo rambut die selak tepi . nmpk sgt la jendul negro die tu . anyway, bia la . yg penting suara die mmg best . lunak lagi lemak k .lgu pe je yg aku tade. what my name . shut up and drive . unfaithfull, only girl , cry , pon replay , rehab , sos , rude boy , stupid in love , love the way u lie , wait ur turn , we ride . ha . ckp pe yg tade . bg aku download meh . hahaha..
new pic skang rambut die wane merah ! wah ! glamour gtu .








. lawa kan die ni walaupon die negro. hahaha
korg ley tgok byk lg pic die . ni je yg sempat aku search . haha.






                                        tgok ! botak pon ader beb.






panjang,pendek , botak sume ader. die berani buat sume tu . korg ader ? hahaha



ni lgu die yg aku mnt msa skang k . yg laen aku mnt jgak . p mse skang aku suka lgu ni . paam . . lyn k .
daa~

terima kasih !

http://thecutestblogontheblock.com

benda ni da byk bntu aku dlm blog ! thanks okeh !
klo nk layout yg cntik2 .\pegi la kat cni k . :)

Monday, January 3, 2011

1st day di blogger ! :)

hahaha....
1st day kat blog..
huh ! tataw pape ni .
masih mentah n liat .
hahaha .